Obediència, bàsica i avançada.

  • 0

Obediència, bàsica i avançada.

Category : Sin categoría

Entenem per obediència que el gos respongui correctament a les ordres del propietari mitjançant la veu davant de  qualsevol situació, estímul, distracció i entorn. Aquí el més important és un aprenentatge correcte.

A través de pautes molt senzilles, qualsevol persona pot ensenyar qualsevol gos de forma dinàmica i divertida unes ordres com:

-Quiet: el gos serà capaç de quedar-se quiet, sigui en movimient, estímuls o sense la presència visual del propietari/a.

-Junt: el gos caminarà al costat sense estirar o quedar-se endarrerit, tindrà una de les nostres cames com a referència durant el passeig, obtindrem un passeig correcte i agradable per les dues parts de l’extrem de la corretja.

-Vine: una crida correcta, positiva, el gos acudirà ràpidament i sense dubtes a buscar el contacte físic amb el guia.

-Posicions: seu, terra i dret, es treballen amb patrons motors i ens serviran d’ajuda per realitzar estructures noves i/o moldejar estructures anteriors.

Ensenyem a educar, la base resideix en què el guia doni tota la informació possible per tal de facilitar la resolució dels exercicis per part del gos.

 

A partir d’aquí i amb això com a base, podem treballar i  progressar cap a l’obediència avançada, com el porta, deixa, endavant, posicions a distància, tàrgets d’objectes o corporals, habilitats, i tot d’una forma divertida (ni violenta ni agressiva ) d’aprendre a ensenyar a la nostra mascota.

Tambe oferim assessorament de com escollir cadell o adult, raça o creuament segons les necessitats i afinitats de cadascú.


Leave a Reply

*

projecte

thb Després de mesos d'investigació, Volem desenvolupar un pla de de Treball ensinistrant gossos DETECTORS amb la Finalitat d'alertar de Concentrations de cèl·lules canceroses en la Pell, o de l'Amoni i leucina Durant els Processos metabòlics en Nens Afectats amb malalties Metabòliques.
Translate »
Facebook