Esports de ring i H.A (Home d’assistència).

  • 0

Esports de ring i H.A (Home d’assistència).

Category : Sin categoría

És important deixar clar d’inici que mai es treballa per agressió, càstig o evitació, són tècniques obsoletes que si bé és cert donen resultats, el preu a pagar emocional i psicològic que pateix el gos, supera el possible “aprenentatge”. En canvi, treballant amb el joc com a recurs instintiu i donant una sortida canalitzada i sota control d’obediència, simplement obtindrem més i millors resultats en els exercicis de defensa en aquestes modalitats esportives.

Són gossos entrenats perquè només responguin a les ordres directes del seu guia, amb qui estableixen un vincle especial. Tant amb el guia com amb el figurant (h.a).

 

 

 

 


Leave a Reply

*

projecte

thb Després de mesos d'investigació, Volem desenvolupar un pla de de Treball ensinistrant gossos DETECTORS amb la Finalitat d'alertar de Concentrations de cèl·lules canceroses en la Pell, o de l'Amoni i leucina Durant els Processos metabòlics en Nens Afectats amb malalties Metabòliques.
Translate »
Facebook