Equip

 Marc:

Instructor caní i tècnic en modificació de conductes, amant dels gossos, implicat en establir una relació óptima entre humans i gossos.
Amb molts anys d’experiència, formació reciclada de forma constant, sempre adaptant la filosofia de buscar un equilibri amb les noves tècniques de treball.
Format amb els millors professionals de cada especialidat i amb especial predilecció per la detecció, millora el víncle, promet         diversió, i disfruten tant el gos com el propietari.


 

 

 

  Rock:
És una peça clau, donant nom l’escola, Rock&Roll, és un Border Collie adult, rehabilitat, sense por a res, sempre disposat a treballar quan se li proposa, indiferentement de la disciplina. Tot i que com el seu guía, en Marc, la seva pasió resideix en la detecció i la diversió en el joc. En Rock va ser el primer gos preparat per detectar nius de Vespa asiàtica en tot el món, i segueix actiu en la lluïta d’aquest insecte depredador.Equilibrat i estable, resulta un exemple a seguir tant per adults com per cadells.

 

 


Sònia:

Auxiliar de veterinaria i assistent de pista, col.labora en el camp de treball, atenent que la gent estigui còmode i no els falti res en les nostres instal.lacions. Figurant del grup de búsqueda i rescat (en formació) i una gran ajuda perque tot funcioni be.


 

Camp de treball e instal.lacions:

Situat en un bell entorn com és l’Alta Garrotxa, a dos minuts d’Argelaguer, entre Olot i Besalú (Gerona),  a l’antic golf garrotxa (Can Borró a Google maps), disposem de mes de 5000m2 vallats i  repartits entre tres pistes de treball exteriors, apart, a l’interior, tenim: aules de formació, vestuaris i banys, zona de material, pista de detecció coberta, tot pensat per la comoditat i seguretat tant dels gossoss com dels socis del centre.


 

Tú:

Ets el tercer angle d’unió, no tenim interés en un gos obedient, sinó en un propietari que aprengui com ensenyar i educar al seu gos. Tenir i transmetre aquests coneixements sòn una part bàsica i essencial per poder obtenir els objetius desitjats. El víncle afectiu, la disposició a treballar i l’estimulació correcte són els millors ciments per ensenyar qualsevol estructura cognitiva.

 

 


projecte

thb Després de mesos d'investigació, Volem desenvolupar un pla de de Treball ensinistrant gossos DETECTORS amb la Finalitat d'alertar de Concentrations de cèl·lules canceroses en la Pell, o de l'Amoni i leucina Durant els Processos metabòlics en Nens Afectats amb malalties Metabòliques.
Translate »
Facebook